DHP300-Универсална модулна платформа за цифрова телевизия с 10 G входове

DHP300-Универсална модулна платформа за цифрова телевизия с 10 G входове

Поръчай

Описание:

Професионална модулна платформа за изграждане на HEAD-END (главна станция) с висока плътност, в 1U размер. Тази платформа, състояща се от 6 слота за модули и две захранващи у-ва, дава възможност за гъвкаво решаване на проблема при изграждане на главна станция, като с разнобразието си от входни и изходни модули, позволява приемането на сигнали на ТВ и радио програми от всякакви източници , изработването на до 288 броя мултиплекси , скрамблирането им със до 6 пройзволни Symulcript базирани CAS системи и извеждането им в QAM модулирани носещи честоти, произволно разположени в спектъра от 5 до 1000MHz, и едновременно в до 288 IP мултикаста през до 12 физически 1GE ethernet порта. Входни източници могат да бъдат до 1024 IP SPTS или MPTS потоци, аналогов TВ сигнал, цифров ТВ сигнал със всякаква резолюция, върху HDMI или SDI интерфейси, високочестотен сигнал от сателитно,кабелно или наземно разпространение. Позволява енкодинг на до 24 канала от аналогов източник или до 24 канала от цифров източник в 1U шаси със енкодери.с висока HD резолюция и стандартна SD резолюция (H.265/HEVC,H.264/AVC и MPEG-2 видео енкодинг ), с изход по IP (2x 1G) и ASI. Платформата е модулна, като предлага множество алтернативни енкодинг модули както за стандартна така и за висока резолюция, с разнообразие от входни интерфейси- composite, analog, SDI, HD-SDI, HDMI. Енкодер модулите се характетеризират се с ниска латенция на сигнала ( до 800 msec) или с изключително ниска скорост ( bitrate) , при избор на тази опция. Възможност за избор на GOP структура на фрейма, поддържа LE-AAC и HE-AAC за аудио, с опция за АС3 .
Входните модули за сателитен (DVB-S2) сигнал се предлагат във версий с по 4 тунера или с по 2 тунера с 2 CI слота, което дава възможност за приемане на до 24 сателитни транспондера в едно шаси. Изходните QAM модулиращи модули генерират по 16/32/48 носещи честоти, свободно разположени в честотния спектър, с високо изходно ниво от до 117dBuV и MER>40 . Дава възможност за извеждане на до 288 QAM модулирани носещи честоти в само 1U размер.
Платформата дава възможност за изграждане на транскодер за 24 канала , осигурявайки изход на тези канали с много ниска скорост в H.264 формат върху IP. Дава възможност и за декодиране в SDI на 12 TV програми. Разполага с 2 х 10G -SFP+ входни интерфейса за интеграция със съвременните комутиращи устройства, както и поддръжака на протоколи IGMP v2/v3. Подходящo решение за професионални цели като кабелни, IPTV или ТВ оператори.

Производител: Chengdu Dexin Digital Technology
Файлове: PDF icon Спецификация

Други модели Модулна платформа за комплексно HEAD-END решение