Оптичен приемник PR3232

Оптичен приемник PR3232

Поръчай

Описание:

PR3232 херметичен оптичен приемник е предназначен за употреба в кабелни мрежи,цифрови и телекомуникационни мрежи. Изключително подходящ за FTTB (оптика до сграда) мрежи, в които с оптичен кабел се достъпва до сграда, като с двата му изхода се захранват всички налични в сградата абонати.
Подходящ и за възлов оптичен приемник, от който се захранвана локалната коаксиална мрежа. Изпълнен в херметичен корпус , с висока степен на противовлажност, с четириточково стягане на корпуса.
Диапазона на входното опично ниво е +2dBm~-8dBm,а на входния автоматичен контрол на усилването- AGC е +1~-7dBm,като при входна мощност от 0dBm,всеки RF изход поддържа ниво до 104dBuV ,при два изхода и до 108dBuV ,при един изход(без сплитер или TAP), при диапазон на входна оптична мощност -7dBm до +1 dBm и C/N>45dB;
Избор на захранващо напрежение~220V или ~60V , с високоефективна импулсно-преобразуваща схема, конвертираща го до работните напрежения на компонентите ,съответно +24V и、+5V DC,за захранване на вградения микро оптичен модул.
Изходния сплитерен модул може да се замени с TAP 1-10.
Работи в щирок диапазон на захранващото напрежение, а крайното стъпало с PowerDubler позволява голям товар.

Производител: Петрико ООД

Други модели Оптични приемници